Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

3 yıldır Ergene'de bulunan Velimeşe Zümrüt Cami'nde İmam Hatip olarak görev yapan Muhammed İslam Demirel, TRT1'de düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında finale kalarak 1â

GÜNDEM 12.05.2021 22:48:00 0
Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

TRT1’de düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının birincisi Velimeşe Zümrüt Cami İmam Hatibi Muhammed İslam Demirel oldu. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması final programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

 

İLK 3’E GİRENLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

 

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm hafızları, tüm kârilerimizi tebrik ediyorum. Rabbim, hepimizi Kur'an-ı Kerim'in nuruyla aydınlanan, onun ahlakıyla ahlaklanan kullarından eylesin. Rabbim, bu ramazanı İslam dünyasının buruk geçirdiği son ramazan kılsın” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’nda bu yıl birinci olan Muhammed İsmail Demirel, ikinci olan Serkan Yıldız ve üçüncü olan Mesut Topçuoğlu'na ödüllerini vererek, ödül alan yarışmacılar ve yarışma jürisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

TEBRİK ETTİLER

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra çok sayıda Tekirdağlı da sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlayarak, yarışmada birinci olan Muhammed İsmail Demirel’i tebrik etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ