Çorlu'da devam eden çalışmalar masaya yatırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çorlu Belediyesi'nin üst yönetimi ve yetkilileri tarafından ilçede devam eden çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantının oldukça veri

GÜNDEM 9.05.2021 13:00:00 0
Çorlu

Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda, devam eden çalışmalar masaya yatırıldı. Gelinen son durum hakkında değerlendirmeler yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, toplantının ardından yapım ve iyileştirme çalışmaları devam eden Kuzey Yolu, Cemal Gürsel Bulvarı, Çetin Emeç Bulvarı, İsmet Paşa Bulvarı, Salih Omurtak Caddesi, Atakent Gazi Osmanpaşa Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı ve Çorlu Şehirler Arası Otobüs Terminali projelerini inceleyerek çalışmalarda izlenilecek yol haritası hakkında değerlendirmeler yaptı.

 

ÖNEMLİ BİR AVANTAJ SAĞLIYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, genel değerlendirme toplantısı ve inceleme programı hakkında yaptığı açıklamada, "Bugün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi olarak, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında bilgiler aldık. Hizmet, yatırım ve projelerimizi şekillendirirken ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Bu, bizlere ihtiyaçların belirlenmesi ve sorunların çözümü noktasında önemli bir avantaj sağlıyor. İlçe belediyelerimizle el ele vererek güzel kentimiz için özverili çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN