Komşu Paketler hazırlanmaya devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi'nin başlattığı Komşu Paket Yardım Kampanyası sürüyor. Ekipler, hayırseverlerin katkıları ile temin edilen erzak paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiğini belirten Beled

GÜNDEM 9.05.2021 12:52:00 0
Komşu Paketler hazırlanmaya devam ediyor

Bu günlerde dayanışmaya ve yardımlaşmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Akay, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılı günler geçirdiğini kaydederek, “Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden başlattığımız Komşu Paket yardım kampanyamız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

“HIZLI BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRILIYOR”

 

Başkan Akay, hayırsever vatandaşların katkıları ile hazırlanan ve içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu Komşu Paketlerin, Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırıldığını da belirterek, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2’şer kişilik 7 farklı ekip, Komşu Paketlerini hızlı bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyor. Bu toprakların bize öğrettiği dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olmaya devam edebilirsiniz. Komşu Paket kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret ederek yardımda bulunabilirler” şeklinde konuştu.

 

HAYIRSEVERLERE PAKETLERİN ULAŞTIĞI BİLGİSİ İLETİLİYOR

 

Erzak paketlerinin gün sonunda Çerkezköy Belediyesi personelleri tarafından teslim alındığını ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığı kaydeden Başkan Akay, “komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret eden hayırsever vatandaşlarımız temel gıda maddelerinden oluşan 100 TL değerindeki ‘Komşu Paketi’ satın almak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinden Komşu Paket bağış tutarını yatırabilir. Ardından anlaşmalı olduğumuz marketin hesabına yatan tutarı gösterir banka dekontunu sisteme yükleyip Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirler. Sizlerin yerel market zincirlerinden satın almış olduğu erzak paketleri, gün sonunda Belediyemiz personelleri tarafından teslim alınıp, bizlere başvuran ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılıyor. Daha sonra Komşu Paket desteğinizin ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştığı bilgisi de sizlere iletiliyor” dedi.

 

VATANDAŞLARI DESTEK OLMAYA DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerin destekleriyle vatandaşların dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalıştıklarını ifade eden Vahap Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnaflarımızı Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ