İl Milli Eğitim'den 19 Mayıs yarışmaları

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları kapsamında Atatürk ve 19 Mayıs temalı ortaöğretim öğrencileri arası resim, şiir

GÜNDEM 6.05.2021 14:15:00 0
İl Milli Eğitim

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalar için başvurular başladı.

 

 DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ortaöğretim Öğrencileri Arası Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması hakkında yapılan bilgilendirmede, “Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında eserler tekirdag19mayis@gmail.com adresine gönderilecektir. Yarışmaya katılacak öğrencilerin yaptıkları eserlerin fotoğraflarını çekerek mail göndermeleri gerekmektedir. Son katılım tarihi 14 Mayıs olan yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz sürpriz hediyeler ile ödüllendirilecektir” denildi.

 

3 DAKİKAYI GEÇMEYECEK

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ortaöğretim Öğrencileri Arası Video Klip Yarışması hakkında yapılan bilgilendirmede de şu ifadelere yer verildi: “Son başvuru tarihi 19 Mayıs olan yarışmanın müracaatları 07.05.2021 – 19.05.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Konu ile ilgili kendi ses veya video kaydınızı 3 dakikayı geçmeyecek şekilde tekirdag19mayisvideo@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir”

 

Haber / Buse SERİN