Zabıtadan sokak hayvanlarına mama desteği

Süleymanpaşa Belediyesi, tam kapanma süresince yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmuyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına mama desteği sağlamaya başladı.

GÜNDEM 4.05.2021 13:47:00 0
Zabıtadan sokak hayvanlarına mama desteği

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Veteriner İşleri Birimi ekipleri, sokakta yaşayan kedi ve köpeklerle, martı, güvercin, karga gibi kanatlı hayvanlar için ilçe merkezinde belirlenen noktalara mama ve yem bırakıyor.

 

“MAMA İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE KATKIDA BULUNUYORUZ”

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, rutin çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sokak hayvanlarına mama desteği sağlıyor. Tam kapanma nedeniyle sokağa çıkamayan hayvanseverlerin açığını kapatmak ve beslenmede zorlanan sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılayan Zabıta birimleri, vatandaşlardan da takdir topluyor. Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının gereği olarak aynı şehri paylaştığımız sokak hayvanlarımızı da kucaklıyor ve ihtiyaçlarını önemsiyoruz. Asli görevlerimizin yanı sıra sokak hayvanlarımızla yakından ilgilenerek mama ihtiyaçlarını gidermeye katkıda bulunuyoruz. Havaların ısınması ile birlikte sokakta yaşayan canlarımızın hayati ihtiyaçlarından biri de su olmaktadır. Kıymetli vatandaşlarımızdan ricamız, tam kapanma şartlarını ihlal etmeden, kapılarının önlerinde bir kap yemek ve bir kap su bulundurmalarıdır” denildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ