İhtiyaç sahipleri için gıda kolileri hazırlandı

Marmaraereğlisi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için gıda kolisi yardımı başlattı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Ramazan Ayı yardımlaşma, bir ve beraber olma ayıdır. Bu bağlamda belediyemiz olarak i

GÜNDEM 4.05.2021 13:41:00 0
İhtiyaç sahipleri için gıda kolileri hazırlandı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Marmaraereğlisi Belediyesi, yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

 

TEMEL GIDA MALZEMELERİ YER ALIYOR

 

Sahaya çıkan belediye ekipleri, ilçe genelinde mahalle mahalle dolaşarak İlçe Tarım Kredi Kooperatifi tarafından oluşturulan, içinde sıvıyağ pirinç, bulgur, şeker, tuz, un, çay makarna bakliyat salça, zeytin gibi temel gıda maddelerinin olduğu paketleri ücretsiz bir şekilde teslim ediyor.

 

“RAMAZAN AYI YARDIMLAŞMA, BİR VE BERABER OLMA AYIDIR”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan erzak paketlerini bölgede bulunan kooperatiflerden tedarik ettiklerini belirterek, “Kooperatifçilik faaliyetlerini de bu şekilde teşvik etmiş oluyoruz. Ramazan Ayı yardımlaşma, bir ve beraber olma ayıdır. Bu bağlamda belediyemiz olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. İlçe kooperatiflerimizden temin etmiş olduğumuz erzak paketlerimiz ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazır edilmiştir. Yardıma gereksinim duyan ve belirlenen ailelere erzak yardımı Belediyemiz tarafından ay içerisinde yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nda tuttuğu oruçların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN