Çerkezköy ve Kapaklı'da devam eden altyapı çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, önceki gün Çerkezköy ve Kapaklı'da incelemelerde bulundu. Çerkezköy Atatürk ve Öztrak Caddeleri'nde devam

GÜNDEM 3.05.2021 13:26:00 0
Çerkezköy ve Kapaklı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, önceki gün Çerkezköy Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alarak son durumu değerlendiren Genel Müdür İçöz, Çerkezköy’de muhtelif bölgelerde devam eden altyapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Selçuk Azcan ve teknik ekipten bilgi aldı.

 

 

KAPAKLI’DA DA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Çerkezköy’deki incelemelerinin ardından Kapaklı’ya geçti. Cumhuriyet Mahallesi ve Pınarca Mahallesi’nde mevcut İçme Suyu Terfi Merkezi ve İçme Suyu Arıtma Tesislerini denetleyen TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, ayrıca 2 mahallede yapımı devam eden içme suyu deposu ve terfi merkezindeki çalışmaların son durumu hakkında TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Yüksel Tatma ve teknik ekipten bilgi aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU