Çocuklar için kolları sıvadılar

Çerkezköy'de ikamet eden iki arkadaş, pandemi sürecinde parklardan ve oyuncaklardan uzak kalan çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında temin edilen oyuncak, giysi ve ayakkabılar ihtiyaç s

GÜNDEM 28.04.2021 11:44:00 0
Çocuklar için kolları sıvadılar

Çerkezköy‘de ikamet eden iki arkadaş pandemi sürecinde geçen kısıtlı günlerde ‘çocuklar mutlu olsun’ diyerek başlattıkları yardım kampanyası kapsamında sosyal medyada oluşturdukları sayfaları @sade.family ve @cerkezkoyannelerkulubu aracılığıyla  arkadaş çevrelerinden topladıkları yardımları Çerkezköy, Kapaklı ve Kızılpınar’daki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyorlar.

 

“HER GEÇEN BÜN BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Ayakkabı, giysi ve oyuncaklardan oluşan hediye paketlerini ihtiyaç sahibi 20 çocuğa ulaştıran hayırsever kadınlar Zeynep Çiftçi ve Gökçe Develek, “Çocuklarımızın gülüşüne katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Amacımız bir an da olsa, bir gün de olsa çocuklarımızın yüzünün gülmesini sağlamak. Pandemi kıskacında geçen zor bugünlerde çocuklarımız da parklardan ve oyundan yoksun kaldılar. Onları gülümsetmek ve mutlu etmek için arkadaşlar arasında başlattığımız bu yardım kampanyasını her geçen gün büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ