Ergene Belediyesi'ne bin erzak kolisi bağışladılar

Asyaport ve Medlog firmaları geçen Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da Ergene Belediyesi'ne bin koli gıda paketi desteğinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene halkı adına Asyaport ve Medlog firmalar

GÜNDEM 28.04.2021 11:27:00 0
Ergene Belediyesi

Paket teslim törenine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Asyaport Kılavuzluk sahibi Eczacı Gülsün Soyuer, firma çalışanları ile belediye personeli katıldı.

 

“GÖĞSÜMÜZ KABARDI”

 

Asyaport ve Medlog firmalarına teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Dünyanın en büyük limanlarından biri olan Asyaport Limanı'mız ve MSC firmamız her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmak üzere bin koliyi bizlere vermişlerdir. Başta Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ağabey olmak üzere kıymetli eşleri Gülsün Hanım ve değerli oğulları Emre Bey'e şahsım ve Ergene halkı olarak sonsuz şükranlarımı sunarım. Ülke ve millet olarak inşallah tez zamanda bu virüsün üstesinden geliriz" ifadelerini kullandı.

 

“EN HAFİF HASARLA ATLATACAĞIMIZA İNANCIM TAM”

 

Zor günler geçiren vatandaşların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Asyaport Kılavuzluk sahibi Eczacı Gülsün Soyuer de, “Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte biz de Asyaport ve Medlog olarak Ergene Belediyesine bin koli erzak desteğinde bulunduk.  Bu süreci en hafif hasarla atlatacağımıza inancım tam. Biz de elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel’e de bizlere vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. Teslim törenin ardından Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Gülsün Soyuer'e kahve fincan takımı hediye etti.

 

Haber / Yener AKBABA