Hava kirliliği denetimleri devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, henüz doğalgaz dönüşümünü yapmayan apartman, site, pasaj ve alışveriş merkezlerinde düzenli ol

GÜNDEM 9.04.2021 15:16:00 0
Hava kirliliği denetimleri devam ediyor

Denetimler kapsamında Atlas Pasajı’nda kalorifer kazanı ile ilgili inceleme yapıldı. Sorumlulara uyarılarda bulunularak bilgilendirme yapıldı. Çiftlikönü Mahallesi’nde bir apartmanda kirlilik yaratacak maddelerin yakıldığı ile ilgili Ak Çözüm Merkezine gelen şikâyet üzerine Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim yapılarak, apartman sakinleri bilgilendirildi.

 

CEZAİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Süleymanpaşa’da hava kirliliğine sebep olabilecek hiçbir kimse ya da kuruma müsamaha gösterilmeyecek. Kirliliğe neden olanlar hakkında cezai yaptırımlar uygulanacak. Her türlü kirlilikle topyekûn mücadele edelim” ifadelerine yer verildi. Açıklamada, havayı, suyu, çevreyi kirletenlerle ilgili 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak ya da Ak Çözüm Merkezine ihbarda bulunulabileceği hatırlatıldı.

 

Haber / Yener AKBABA