NKÜ, işbirliği protokolleri imzaladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Coca Cola İçecek A.Ş.  ve Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş. arasında öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri kapsamınd

GÜNDEM 8.04.2021 14:34:00 0
NKÜ, işbirliği protokolleri imzaladı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine; Coca Cola İçecek A.Ş Operasyon Müdürü Seyhun Araz, İnsan Kaynakları Müdürü Semih Köseoğlu, Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sunay Şimşek Sezgin, Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Muratlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sözübek, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar ile akademisyenler katıldı.

 

EĞİTİMLER DÜZENLENECEK

 

Çorlu Meslek Yüksekokulu ve Muratlı Meslek Yüksekokulu ile Coca Cola İçecek A.Ş. arasında yapılan işbirliği protokollerinde Çorlu MYO Gıda ve Elektronik Teknolojisi ve Makine Programına kayıtlı öğrenciler ile Muratlı MYO Kimya Teknolojisi Programı ve Maliye Programına kayıtlı öğrencilerin “İşyeri Eğitimi ve İşyeri Uygulaması” dersi eğitimleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesini kapsayan protokole Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin imza atarken Coca Cola İçecek A.Ş. adına Operasyon Müdürü Seyhun Araz imza attı.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN FAYDA ÜRETECEK”

 

Muratlı Meslek Yüksekokulu ile Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş. arasında yapılan işbirliği protokolünde Muratlı Meslek Yüksek Okulu Kimya Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Maliye ve Sosyal Güvenlik Programına kayıtlı öğrencilerin “İşyeri Eğitimi ve İşyeri Uygulaması” dersi eğitimleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesini kapsayan protokole Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin imza atarken, Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş adına ise İnsan Kaynakları Müdürü Sunay Şimşek Sezgin imza attı. Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, “İki kurumun iş birliği, geleceğimiz olan öğrencilerimiz için fayda üretmektedir. Bu iş birliklerinin artarak devam etmesi temennisiyle, imzalanan protokolün hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Protokol imza töreni, günün anısına takdimde bulunulması ile son buldu.

 

Haber / Yener AKBABA