ÇOSB, 19'uncu Olağan Genel Kurulu'nu yaptı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin (ÇOSB) 19'uncu Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün ÇOSB Konferans Salonu'nda pandemi tedbirleri kapsamında yapıldı.

GÜNDEM 7.04.2021 17:00:00 0
ÇOSB, 19

Genel Kurula katılan sanayiciler HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümlerinin ardından salona alınırken, salonda da sosyal mesafeye dikkat edildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşen ve saygı duruşunda bulunulması, ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul, Divan Heyeti’nin oluşturulmasıyla devam etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Ahmet Çetin ve Yaşar Çalışkan seçilirken, genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine oy birliği ile verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür etti.

 

“1 YILDIR CİDDİ OLARAK ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR”

 

1 yılı aşkın süredir pandeminin bütün insanlığı ve ülkemizi ciddi olarak etkilemeye devam ettiğini kaydeden Sözdinler, “Kuvvetle ümit ediyoruz ki, aşılama çalışmaları en kısa sürede tamamlanır ve bütün insanlık bu sıkıntıları aşar. Bu toplantımızda yapılan sunumlardan ve konuşmalardan da görüldüğü üzere, biz tüm ülkemizin ve dünyanın geleceği hakkında ümitlerimizi canlı tutuyoruz, sizlerle birlikte üretmeye devam ediyoruz. Genel Kurulumuza katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederken, katılan tüm misafirlerimize ve sanayicilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum” dedi. Genel kurula ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU