Kurumsal Gelişim Kampı başladı

Trakya Belediyeler Birliği tarafından organize edilen "Kurumsal Gelişim Kampı"online olarak "Dijital Katılım Süreçlerinin Tasarlanması" konulu eğitim çalışmasıyla başladı.

GÜNDEM 7.04.2021 13:45:00 0
Kurumsal Gelişim Kampı başladı

Trakya Belediyeler Birliği, yerel yönetimlerin kurumsal gelişimine yönelik olarak oluşturduğu eğitim takvimi ile belediye personelin kurumsal gelişimine katkıda bulunuyor.

 

“YOĞUN BİR KATILIMLA BAŞLADI”

 

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada, “Trakya Belediyeler Birliği olarak dijital ortamlarda düzenlediğimiz gelişim çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Zorlu sağlık koşullarının engeline rağmen çok değerli programları üye belediyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Yerel yönetimlerimizin kurumsal anlamda daha da gelişmesine, büyümesine ve personelimizin bilgi ve birikim kazanmasına yönelik tasarladığımız kurumsal gelişim kampı programımız yoğun bir katılımla başladı” dedi.

 

“FARKLI KONULARLA DEVAM EDECEK”

 

“Düzenlemiş olduğumuz konularla ve birbirinden değerli temalarıyla personelimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Albayrak, “Programlarımıza ilgi gösteren ve katılım sağlamaları konusunda personeline teşvikte bulunan tüm üye belediye başkanlarımıza ve belediye personelimize teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli eğitmenlerin yer aldığı programlarımız ilerleyen günlerde farklı konularla bizlerle olacak. Hocalarımıza da katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

EĞİTİM VERİLEN KONULAR

 

Yetkililer de, yaptıkları açıklamada, “Kurumsal Gelişim Kampı programında, Dijital Katılım Süreçlerinin Tasarlanması konu başlığı altında Dijital Dünya, Dijital Sınıf, Öğrenmeyi Tasarlama, Öğrenmeyi Sağlama ve Öğrenmeyi Değerlendirme gibi konularda katılan personele eğitim gerçekleştirildi. Toplantıda ek olarak Yerel Yönetimlerde Dijitalleşme, Video Konferans Programları, Sosyal Medya Kullanımları, Kurum içi ve Kurumlar arası İletişim ve Yerel Halk ile İletişim konularına da değinildi. Beş farklı eğitim programından oluşan Kurumsal Gelişim Kampı sonraki programlarda; Halkla İlişkiler, Muhasebe ve Finansman, Vatandaş Odaklı İnteraktif Yönetim Modeli ve İnsan Kaynakları Yönetimi ana konularıyla devam edecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ