Vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini yapabilecek

Kapaklı Belediyesi ile Tapu ve Kadastro XIV. (Edirne) Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlanan entegrasyon sayesinde vatandaşlar, işlemlerini belediyeye gitmeye gerek kalmadan hızla tamamlayabilecek.

GÜNDEM 7.04.2021 13:42:00 0
Vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini yapabilecek

Kapaklı Belediyesi ile Tapu ve Kadastro XIV. (Edirne) Bölge Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Tapu ve Kadastro XIV. (Edirne) Bölge Müdürü Orhan Erdoğan tarafından imza altına alınan protokol kapsamında sağlanan web servislerle artık İlçe Tapu Müdürlüğü, vatandaşa ait emlak ve borç bilgilerini online olarak sorgulayabilecek ve vatandaşlar, işlemlerini belediyeye gitmeye gerek kalmadan hızla tamamlayabilecek. 

 

“VATANDAŞLARA BÜYÜK KOLAYLIKLAR SAĞLIYORUZ”

 

Bu uygulamanın, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ile tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağladığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor ve uygulamaları hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Özellikle daha hızlı ve daha kaliteli belediyecilik hizmetlerini sunabilmek için teknolojik sistemlere yatırım yaparak, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. E-İmar uygulamamızın ardından bu uygulamayı da hayata geçirerek hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyoruz” dedi.

 

Haber / Buse SERİN