Vali Yardımcısı Narinoğlu, emekliye ayrıldı

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu emekliye ayrıldı. Narinoğlu için düzenlenen veda programında konuşan Vali Aziz Yıldırım, "Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonu var. Burada, hepimizin

GÜNDEM 6.04.2021 14:48:00 0
Vali Yardımcısı Narinoğlu, emekliye ayrıldı

Tekirdağ Polisevi’nde düzenlenen veda programına; Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Vali Yardımcıları ve İl protokolü katıldı.

 

“BU KİMLİĞİ ŞEREFLE TAŞIYORUZ”

 

Vali Aziz Yıldırım, programda yaptığı konuşmada, “Günlük mesai anlamında mülki idare mesleğiyle bağlantınız kesiliyor gibi görünse de gönülden baktığımızda hiçbir zaman meslektaşlarımızla bağımız kopmaz. Mülki idare amirliği gönülle yapılan bir meslektir. Bu kimliği şerefle taşıyoruz. Hiçbir zaman yüksünmeden vatandaşın ihtiyacını gidermek, ona hizmet etmek, onların problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonu var. Burada, hepimizin bir meslek büyüğü var. Arkasından hem güzelliklerle hem hayırla yad edilen bir meslek büyüğümüz var. Allah yolunuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN