Albayrak: Özellikle altyapı yatırımlarına önem veriyoruz

İl genelinde devam eden proje ve çalışmaları inceleyerek gelinen son durum ile ilgili teknik personelden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Özellikle altyapı yatırımlarım

GÜNDEM 5.04.2021 13:10:00 0
Albayrak: Özellikle altyapı yatırımlarına önem veriyoruz

Haftanın ilk gününde mesaisine erken saatlerde başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Saray’a bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi. Beton yol çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Albayrak, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

 

KAPAKLI ERBAY CADDESİ’NDE İNCELEME YAPTI

 

Saray’ın ardından Kapaklı’yı ziyaret eden Albayrak, burada TESKİ tarafından yoğun uğraşlar sonucu altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Albayrak, “Söz konusu caddede TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde üstyapı çalışmaları kapsamında beton yol yapılacak” dedi.

 

GÜVENİŞ CADDESİ’NDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Kapaklı’nın ardından Çerkezköy’e geçen Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi'ne bağlı Güveniş Caddesi'nde TESKİ ekiplerince sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar diledi.

 

“MESAİ MEFHUMU GÖZETMİYORUZ”

 

İncelemeleri hakkında açıklama yapan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, “Kentimizin geleceğini de planlayarak il genelinde alt ve üstyapı çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Özellikle altyapı yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz. Mavi gözlü kentimizi daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırmak için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Tekirdağ için gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN