"Ülkemizin asıl meselesi seçim değil, geçim ittifakı"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Gelin geçim ittifakı kuralım" çağrısında bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan da "Hepim

GÜNDEM 4.04.2021 13:46:00 0

“Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor” diyen Pehlivan, son günlerde iktidarın seçim derdi güderek herkesi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni bulduklarını, bu gündeme dahil olmadıklarını belirterek “Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi seçim değil, geçim ittifakı” ifadelerini kullandı.

 

“GEÇİM İTTİFAKINA DAVET EDİYORUZ”

 

Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yaptıklarını dile getiren Pehlivan, “Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı’na davet ediyoruz. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere hayır diyen herkesle, hepimizin gerçek gündemi için Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz. İnsanların geçim derdini ve gelecek kaygısını görmezden gelip, ittifak söylemleri ile suni gündem oluşturmak bu milletin sadece derdini artırır. Biz ittifak açıklamalarını duymak istemiyoruz! Alın terinin karşılığını alan müreffeh bir toplum istiyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren  ALTUNOĞLU