Çetin: Kapaklı'da rol model olacaksınız

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu'nun çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Sizler de Kapaklı'da rol model olacaksınız. İnşallah emeklerinizin karşılığını sah

GÜNDEM 31.03.2021 17:22:00 0
Çetin: Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve Kapaklı’nın ilk tiyatro grubu olan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu, çalışmalarına başladı.

 

OKUMA PROVASI YAPTILAR

 

Sahneleyecekleri oyun için okuma provası yapan tiyatro grubunu Belediye Başkanı Mustafa Çetin ziyaret etti. Tiyatro grubunun hocası Volkan Kuru ve grup üyelerine başarılar dileyen Çetin, grubun tiyatro alanında Kapaklı’da rol model olacağını da sözlerine ekledi.

 

 

“EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALKIŞLARLA ALACAKSINIZ”

 

Grubun 18 Mart’ta kadınlardan oluşan bir ekip ile Kahraman Türk Kadınları” adlı güzel bir oyun sahnelediğini kaydeden Başkan Çetin, “Sizler de Kapaklı’da rol model olacaksınız. Katılımlarınız ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını sahnede alkışlarla alacaksınız. Yerel yönetim olarak sanatsal, sportif ve kültürel birçok etkinliği bir arada sürdürmeye, bir değişimi ortaya koymaya çalışıyoruz. 2020 yılında pandemi dolayısıyla bu tarz etkinliklerimizi askıya aldık, kontrollü normalleşmeyle birlikte kurallara dikkat ederek kurslarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

“Yaşıtlarınıza ışık vereceksiniz”

 

Çetin, “Kapaklı’da 30 yaşın altında 48 bin insan yaşıyor. Gençlerimize sahip çıkmak, onları bu tarz etkinliklere yönlendirmek amacındayız. Sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz bu açıdan çok önemli. Kapaklı’da bir ilk olan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu üyeleri olarak sizler benim için çok kıymetlisiniz. Yaşıtlarınıza rol model olacak ve ışık vereceksiniz. Kapaklı’nın ismini Trakya’da duyuracaksınız. Hocamız Volkan Kuru’ya ve sizlere çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA