Avlanmaya çıktıktan sonra kaybolan balıkçı aranıyor

Marmaraereğlisi'nden avlanmak üzere Marmara Denizi'ne açılan balıkçı Mehmet Şenses (72), kayboldu. Teknesi bulunan Şenses'in bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AFAD ekipleri aramalarını s

GÜNDEM 31.03.2021 17:10:00 0
Avlanmaya çıktıktan sonra kaybolan balıkçı aranıyor

Marmaraereğlisi’nde uzun yıllardır balıkçılık yapan Mehmet Şenses, önceki gün sabah saatlerinde kendisine ait tekneyle avlanmak üzere Marmara Denizi'ne açıldı.

 

TEKNESİ KIYIYA VURDU

 

Gün boyu kendisinden haber alınamayan Şenses'in denize açıldığı teknesi akşam saatlerinde kıyıya vurduğu görüldü. Yakınları kendisinden haber alamadıkları Şenses'in durumunu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Komutanlığa ait bot ve AFAD ekiplerinin de katılımıyla deniz ve kıyıda arama çalışmaları başlatıldı.

 

“HER GÜN DENİZE ÇIKAN BİRİYDİ”

 

Şenses'in son olarak görüldüğü bölgede arama çalışmalarına dalgıç ekipleri de destek veriyor. Kayıp balıkçı Mehmet Şenses'in ağabeyi Süleyman Şenses, kardeşinin ilk kez denize açılmadığı, acemi olmadığını kaydederek, "Her gün denize çıkan biriydi. Dün değil, devamlı denize çıkıyordu. Şimdiye kadar da böyle bir şey görmedik, olmadı. Yani bu usta balıkçı, acemi değil.  İyi bir adamdı, ne diyeyim, aramalar sürüyor" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ