Başkan Akay, esnafları ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve yönetimi ile esnafları makamında ağırladı. Ziyarette Bozdağ, pandemi sürecinde kapanan işletmelere

GÜNDEM 30.03.2021 16:25:00 0
Başkan Akay, esnafları ağırladı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, beraberinde esnaflar ile birlikte dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Ali Bozdağ, “13 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle iyi mücadele ettik. Tabi bu mücadele esnasında zaman zaman kamu kurumları ve devletle sıkıntılarımız oldu. Aşıldı da çok şükür. Bu arada yerel yönetimlerden bu süreçte esnafa destek geldi. Ben de başkanımıza yazı attım, sağ olsun sayın başkanımız bugüne kadar mesajlarıma, telefonlarıma hiç dönmemezlik yapmadı. Bu konuda da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Meclisten esnaflara 2’şer bin TL yardım geçirtti.  Biz de esnafımız adına sayın başkanımıza teşekkür etmek adına ziyaret gerçekleştirmek istedik” ifadelerini kullandı.

 

 

“TÜM DÜNYA İÇİN ZORLU BİR SÜREÇTİ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “2020 yılı ülkemiz ve tüm dünya için zorlu bir sene oldu. Maalesef hala da bu zorlu süreç devam ediyor. Bu süreçte esnafımız da ciddi sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Esnafımızın şartları çok zor. İki ay evvel Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin imzası ile esnafımıza destek konusunda öneri geldi. Çerkezköy Belediye Meclisi’nde 5393 sayılı Belediye Kanunu’ndan hareketle pandemi dolayısıyla kapalı olan işletmelere bir defaya mahsus olmak üzere 2’şer bin TL nakdi yardım yapılması kararı aldık” diye konuştu. Ziyaret sonunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Belediye Başkanı Akay’a üzerinde resminin bulunduğu dokuma tablo hediye etti.

 

Haber / Buse SERİN