Tekirdağ heyeti, Akşener ile bir araya geldi

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ'daki ilçe başkanları ve partililer, önceki gün Ankara'da partinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı M

GÜNDEM 30.03.2021 15:28:00 0
Tekirdağ heyeti, Akşener ile bir araya geldi

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ’ın 11 ilçe başkanı ile birlikte Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Tekirdağ heyetiyle sohbet ederek Tekirdağ ve ilçeleriyle ilgili bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2009 yılından beri AK Parti’de siyaset yapan ve bir süre önce AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan Malkara Belediye Meclis Üyesi Dursun Kocabaş’a da rozetini taktı.

 

“ÖNEMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

 

Ankara dönüşü, ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Son derece önemli bir toplantı oldu. İlçemiz ve ülkemizin genel olarak yaşadığı sıkıntıları konuştuk ve yapacağımız çalışmalar hakkında sohbet ettik. Genel Başkanımız Çerkezköy ziyaretinde de ifade ettiği gibi ilçemizi oldukça önemsiyor. Sanayi kenti olması nedeniyle yoğun göç alan ilçemizin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Genel Başkanımız, zor şartlar altında çalışmalarını sürdüren ilçe teşkilatımızı da ayrıca tebrik etti” dedi.

 

 

AKŞENER: “ÇERKEZKÖY’ÜN BAŞARISINI TAKİP EDİYORUM”

 

Çerkezköy’ün hızla büyüdüğünü ve geliştiğini, daha çok önem verilmesi gereken bir kent olduğunu belirten Erseçkin, ,Bizler İYİ Parti olarak ilçemizin gelişmesi ve büyümesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Genel Başkanımıza ilçemiz hakkında bilgi verdik. Çerkezköy’ün başarılı olduğunu ifade etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU