Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Çorlu'da bir kuryenin motosikletini gasp ederek, elektronik eşya mağazasından 70 bin lira değerinde elektronik eşya çaldığı iddia edilen ve yaklaşık 300 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin in

GÜNDEM 29.03.2021 14:50:00 0
Hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Çorlu'daki bir dönercide motosikletli kurye olarak çalışan V.Ç.’nin geçen salı günü Muhittin Mahallesi'nde bir eve siparişi teslim ettikten sonra binanın çıkışında önünü kesen 2 kişi kuryenin cüzdanını, kimliğini, ehliyetini ve motosikletin anahtarını alarak motosikletle beraber kaçtı.

 

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

 

V.Ç.’nin emniyete giderek durumu bildirmesi üzerine olay ilgili çalışma başlattı. Aynı gece, Reşadiye Mahallesi'nde de elektronik eşya satışı yapılan bir mağazadan 70 bin lira değerinde bilgisayar, telefon ve çeşitli malzemeler çalınırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada hırsızlığın 2 motosikletle gelen 2 kişi tarafından yapıldığını ve kullanılan motosikletlerden birinin kuryeden gasp edildiği tespit edildi.

 

SUÇ KAYITLARININ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

 

Bölgede bulunan 50 güvenlik kamerasındaki yaklaşık 300 saatlik görüntünün incelenmesinin ardından hırsızlık şüphelilerinin cezaevinden yeni çıkan O.S. ile E.E. olduğu belirlenirken, şüpheliler evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada çalınan elektronik cihazların bir kısmı, gasp edilen motosiklete ait ruhsat, kuryenin cüzdanı ve ehliyeti ele geçirilirken, emniyete götürülen şüphelilerden O. S.’nin 29, E.E.’nin de 26 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ