Güncer'den Kent Konseyi'ne ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ayberk Cengiz ve Çocuk Meclisi Başkanı Nursu Başaranâ?

GÜNDEM 28.03.2021 14:16:00 0
Güncer

Ziyarette Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Birimi hakkında ve çocuk haklarına yönelik bilincin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Lüleburgaz Kent Konseyi’nde gerçekleşen ziyarete Belediye Başkan Yardımcımız Leyla Güncer, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürümüz Samet Servet, Gençlik Meclisi Başkanı Ayberk Cengiz ve Çocuk Meclisi Başkanı Nursu Başaran katıldı. Ziyarette, belediye bünyesinde kurulan Çocuk Hakları Birimi’yle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Ziyarette çocuk haklarının etkinliklerle tanıtılması, çocukların ve yetişkinlerin çocuk haklarını öğrenmeleri yönünde konular konuşulurken, belediye ile Lüleburgaz Kent Konseyi’nin çocuk hakları konusunda birlikte faaliyet göstermeleri konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Öte yandan yapılacak olan faaliyetlerin, Çocuk ve Gençlik Meclisleriyle birlikte alınacak kararlarla hayata geçirileceği, Kent Konseyi’nin Gençlik ve Çocuk Meclislerinin çocuk haklarıyla ilgili yaptıkları hazırlık çalışmalarının ardından fikirlerini sunacakları belirtildi.

 

Haber / Buse SERİN