Belediyeler geleneği bozmadı

Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi, kandil simidi geleneğini Beraat Kandili'nde de sürdürdü. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşlara kandil simidi ikram ederken, Çerkezköy Belediye B

GÜNDEM 28.03.2021 13:55:00 0
Belediyeler geleneği bozmadı

Beraat Kandili dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Eski belediye meydanında kurulan stantta vatandaşlara bayram simidi ikramında bulunan Çetin, daha sonra esnafları tek tek ziyaret ederek Beraat Kandilini tebrik etti. Çetin yaptığı açıklamada, ‘Bugün mübarek Berat Kandilimi idrak ediyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımıza hem kandil simidi ikram ettik. Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandilimiz İslam alemine hayırlar getirsin. Tüm hemşehrilerimin kandillerini bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

10 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

 

Çerkezköy Belediyesi de Beraat Kandili dolayısı ile ilçe genelinde toplam 10 bin adet kandil simidi dağıttı. Belediye Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun da katıldı. Başkan Akay, Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik etti.

 

Haber / Buse SERİN