Trakya'daki OSB'lerin Türkiye'deki durumu görüşüldü

Trakya Organize Sanayi Bölgeleri İstişare Toplantısı, önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Trakya bölgesinde yer alan Organize Sanayi Bölgeleri'nin sorunlarının masaya yatırÄ

GÜNDEM 24.03.2021 14:40:00 0
Trakya

Toplantıya; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Soner Erkek, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bürokratları ve OSB’lerin Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.

 

 

“HER ZAMAN SANAYİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Toplantı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan’ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Soner Erkek; ”Ekibimizle sizlerin yanına gelerek sıkıntılarınızı, sorunlarınızı dinleyip not alıp döndüğümüzde de bunları aldığımız notlara göre çözüm yolları bulup sizin sıkıntılarınızı çözmeye çalışacağız. Biz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her zaman sanayicilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

“ISLAHTAN GELEN OSB’LERİMİZİN BİRTAKIM PROBLEMLERİ VAR”

 

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım da, ”Islahtan gelen OSB’lerimizin birtakım problemleri var bu uyum süreci içerisinde. OSB’lerin problemlerini görüşerek OSB’lere dair Bakanlık kararıyla çözülebilecek problemleri ele alacağız. Bu sorunların görüşüleceği bir toplantı düzenlemeyi uygun bulduk. Sayın Genel Müdürümüz inşallah bizim buradaki problemlerimizi Bakanlığımız nezdinde çözme gayreti içerisinde olacaklar“ diye konuştu.

 

DİLEK VE TEMENNİLER İLE SONA ERDİ

 

Vali Aziz Yıldırım’ın konuşmasının ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, “Bölgemizdeki OSB’lerin Ülkemizdeki Durumu” konulu bir sunum yaptı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve OSB Üst Kuruluşu Bölge Koordinatörü Erdim Noyan’ın “Bölgemizdeki OSB’lerin Sorunları” konulu bir sunumu ile devam eden toplantı, dilek ve temennilerin ardından son buldu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ