Down Sendromu Farkındalık Günü düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla ZİÇEV Vakfı ile birlikte "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Resim Atölyesi" konulu p

GÜNDEM 23.03.2021 15:42:00 0
Down Sendromu Farkındalık Günü düzenlendi

Süleymanpaşa’da bulunan ZİÇEV Tekirdağ Şubesinde gerçekleştirilen resim atölyesi programında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çocuklarla ilgilenerek yaptıkları resimleri inceledi. Çocukları tebrik eden Başkan Albayrak, kurum sorumlularına çalışmalarında başarılar diledi.

 

“DÜNYAMIZA VE HAYATA AYRI BİR GÜZELLİK KATIYORLAR”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen böylesi güzel ve anlamlı etkinlikte siz çok değerli çocuklarımızla bir arada olduğum için çok mutluyum. Tüm çocuklarımızın yaptığı resimleri az önce inceledim. Hepsi birbirinden güzel resimler, bunun için sizleri tebrik ederim.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak farklı renklerin dünyamıza ve hayata ayrı bir güzellik kattığının bilinciyle Down Sendromlu bireylerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

HEDİYE TAKDİMİ İLE SONA ERDİ

 

Resim Atölyesi programı Başkan Kadir Albayrak'ın konuşmasının ardından Sarı Çizmeli Mehmet Ağa gösterisi, öğrenciler tarafından yapılan resimlerin değerlendirilmesi ve katılımcılar tarafından öğrencilere hediye takdim edilmesi ile son buldu.

 

Haber / Yener AKBABA