Basın toplantılarının 10'uncusu Marmaraereğlisi'nde yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediy

GÜNDEM 16.03.2021 14:43:00 0
Basın toplantılarının 10

Marmaraereğlisi Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın yanı sıra Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Alpaslan Kurtoğlu, Büyükşehir ve Marmaraereğlisi Belediyesi bürokratları ile gazeteciler katıldı.

 

 AÇILIŞ KONUŞMASINI BAŞKAN ATA YAPTI

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Sizleri Marmaraereğlisi'nde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a basın mensuplarıyla hizmetlerimizi paylaşmak amacıyla böylesi bir toplantıyı gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALDIK”

 

Başkan Ata'nın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Marmaraereğlisi'ne de diğer ilçeler gibi büyük önem veriyoruz. Bugün basın toplantılarımızın 10’uncusunu yapmak üzere Tekirdağ'ın incisi Marmaraereğlisi'ndeyiz. Bu toplantılarla 11 ilçe belediye başkanlarımız ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi basın mensuplarıyla paylaşmayı hedefledik. Çok güzel geri dönüşler de aldık” dedi.

 

 

MARMARAEREĞLİSİ’NE 124 MİLYON TL’LİK YATIRIM

 

“2020 maalesef hem dünya hem de Türkiye açısından pandemi nedeniyle çok zor geçti” diyen Başkan Kadir Albayrak, “Biz de yerel yönetimler olarak bu dönemde tüm enerjimizi pandemi ile mücadeleye adadık. Marmaraereğlisi için çok önemli projeleri hayata geçirdik, gerçekleştireceğimiz farklı projelerimiz de var. Özellikle altyapı konusunda ciddi çalışmalarımız var” şeklinde konuştu. Albayrak ayrıca Marmaraereğlisi'nde Büyükşehir Belediyesi olarak 24 milyon, TESKİ olarak da 100 milyon olmak üzere toplam 124 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti.

 

YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Toplantıda, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve TESKİ'nin Marmaraereğlisi’nde yaptığı yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde gazetecilere bilgi verildi. Daha sonra Başkan Albayrak ve Ata basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Haber / Buse SERİN