Vali Yıldırım'dan hayırseverlere plaket

Tekirdağ Valiliği'nde düzenlenen programda Vali Aziz Yıldırım; Çerkezköy'de okul güçlendirme çalışması yapan hayırsever Eyüp Sözdinler, Kemal Yurttaş ile Tekirdağ'da ihtiyaç

GÜNDEM 10.03.2021 14:44:00 0
Vali Yıldırım

YMS Yurttaş Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurttaş tarafından Çerkezköy’de bulunan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından da Çerkezköy Recep Arif Gabralı İlkokulu’nda güçlendirme çalışması yaptırıldı. Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Altek Metal San. Tic. A.Ş. tarafından da Tekirdağ’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 250 adet tablet bilgisayar Valiliğe hibe edildi.

 

VALİLİKTE PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Vali Yıldırım, Valilik Toplantı Salonu’nda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün katılımıyla düzenlenen programda hayırseverlere plaket takdim etti.

 

“ÜZERLERİNDE SİZLERİN DE EMEĞİ OLACAK”

 

Programda konuşan Vali Yıldırım, “Firmamız sağ olsun, eksik olmasınlar. Öğrencilerimizi ulaştırılmak üzere tabletler hibe etmişler. Bu sayede 250 öğrenci daha sayenizde uzaktan eğitime erişme konusunda bir kolaylık yaşayacak. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e de güçlendirmelerle ilgili vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. YMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurttaş Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Sizlerin güçlendirdiği okulların her birinde okuyacak olan bütün çocuklarımızın bu vatana, millete, tüm insanlığa faydalı olacaklar inşallah. Bunda sizin katkınız hiçbir zaman unutulmayacaktır. Orada eğitim alacak çocuklarımızın hepsinin üzerinde sizlerin de emeği olacak” dedi.

 

KAYMAKAM ABBAN: AZ BİR AÇIĞIMIZ KALDI

 

Ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ”Başarılı olan, uzaktan eğitime devam eden 2228 tane ihtiyaç sahibi öğrenci tespit ettik. Şuana kadar 1900 tane dağıttık. Az bir açığımız kaldı. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ardından Vali Yıldırım,  YMS Yurttaş Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurttaş’a, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e ve Altek Metal San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karadağlı’ya eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

 

Haber / Buse SERİN