"Kırmızıyı severiz , ama bu kırmızıyı değil"

Klarnet virtüözü Serkan Çağrı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan hemşehrilerine pandemi tedbirlerine uymaları çağrısında bulunarak, "K?

GÜNDEM 8.03.2021 14:14:00 0

Keşanlı klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı vaka sayılarına göre, çok yüksek risk grubunda yer alan Keşan’da yaşayan hemşerilerine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla seslendi.

 

“BU DURUMU SİZLERE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM”

 

Serkan Çağrı, paylaştığı videoda, "Sevgili Keşanlılar, değerli hemşerilerim, gördüğüm kadarıyla yüksek riskli yerler arasında sizler de haritada bulunuyorsunuz. Bu durumu, sizlere hiç yakıştıramadım. Evet kırmızıyı seviyoruz; ama bu kırmızı o kırmızı değil. Söz veriyorum, siz şimdiki kırmızıdan çıkın ben sizleri müziklerimle arzu ettiğiniz kırmızıya sürükleyeceğim. Belediye başkanımızın ve yetkililerin yaptığı tüm uyarılara lütfen dikkat edelim. Sosyal mesafeye, maskeye lütfen özen gösterelim ve bu kırmızıdan bir an önce çıkalım. Sizlerden bir kardeşiniz, hemşeriniz olarak çok rica ediyorum. Sağlıklı günler yaşamanızı dilerim. Hepinize şimdiden kurallara uyacağınız için de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Yener AKBABA