Lüleburgaz'a yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı

Lüleburgaz deresinin ıslahı, alternatif yola yapılacak köprüler ve Lüleburgaz'ın uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak projeler hakkında Devlet Su İşleri (DSİ) 112. Şube Müdürü Nuretti

GÜNDEM 5.03.2021 16:20:00 0
Lüleburgaz

Görüşmede, özellikle son taşkınlardan sonra Lüleburgaz halkının merakla beklediği dere ıslahı, alternatif yola yapılacak köprüler, Lüleburgaz’ın içme suyu ihtiyacıyla ilgili yapılacak yatırımlar ele alındı. DSİ 112. Şube Müdürü Nurettin Kıvrak, Lüleburgaz Deresi üzerinde başlayacak alternatif yol güzergahındaki köprülerin yapımının ardından dere ıslahıyla ilgili çalışma başlatacaklarını söyledi.

 

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İçme suyu ihtiyacının tamamını yeraltı sularından karşılayan Lüleburgaz’ın uzun yıllar su ihtiyacını ortadan kaldıracak önemli projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğunu da kaydeden Başkan Gerenli, “Nurettin Kıvrak’la önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan alternatif yol güzergahındaki iki köprü, Lüleburgaz Deresi'nin ıslahı ve kentimizin önümüzdeki süreçte içme suyu ihtiyacını karşılayacak projeler ve yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çözüm bekleyen önemli sorunlarımız için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA