Çerkezköy ve Kapaklı'daki okullar 498 kilo atık pil topladı

Kapaklı Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) işbirliğiyle düzenlenen Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanya ile TÜBİSAD iş birliğiyle d?

GÜNDEM 5.03.2021 15:50:00 0
Çerkezköy ve Kapaklı

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) iş birliğiyle düzenlenen Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanya kapsamında 498 kilo atık pil toplandı.

 

EN ÇOK ATIĞI SANAYİCİLER İLKOKULU TOPLADI

 

Kapaklı ve Çerkezköy’deki okulları kapsayan 2. Grupta en çok atık pil toplayan 150 kilo ile Sanayiciler İlkokulu oldu. 122 kilo ile Kapaklı Gazi Ortaokulu ikinci, 100 kilo ile Karanfil Anaokulu üçüncü oldu.

 

EN ÇOK ELEKTRONİK ATIĞI YANIKAĞIL TOPLADI

 

TÜBİSAD iş birliğiyle düzenlenen Ödüllü Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında ise toplam 2 bin 887 kilo atık toplandı. Yanıkağıl İlkokulu-Ortaokulu 850 kilo ile birinci, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu 500 kilo ile ikinci, Bahçeağıl İlkokulu ve Karaağaç İlkokulu 390 kilo ile üçüncü oldu.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve okul müdürlerinin katıldığı törende ödüllerini takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kampanyaya destek veren çevre dostu öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti. Dereceye giren okul müdürlerine ödüllerini takdim eden Başkan Çetin, kampanyaya destek veren çevre dostu öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ