Yüksel: Süleymanpaşa, Tekirdağ'ın incisi olacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sahil uzunluğunu 3 kat artıracaklarını belirterek, "Sahil şeridi uzunluğumuzu yaklaşık 3 kat arttıracağımız projelerimizle Süleymanpaşa, kıy?

GÜNDEM 4.03.2021 16:38:00 0
Yüksel: Süleymanpaşa, Tekirdağ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Alkaya mevkisinden başlayıp Değirmenaltı Mahallesi'ne bağlanan sahil şeridi ile Altınova Mahallesi'nin baştan aşağı yenilenen sahilinde yürütülen çalışmaları inceledi.

 

ÜSTYAPI FAALİYETLERİ HIZ KAZANDI

 

Başkan Yüksel, “Alkaya mevkisi olarak bilinen bölgeden başlayarak Değirmenaltı Sahili’ne kadar uzanan yeni sahil yürüyüş ve bisiklet yolunda gerçekleştirilen çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. Diğer yandan, Altınova Mahallesi sahil şeridinde karaya doğru uzanan çatlaklar ve yarılmalara karşı gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sonrası üstyapı faaliyetleri de hız kazandı” dedi.

 

 

“BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

 

"Süleymanpaşa'mız, büyük bir deniz potansiyeli olan ancak yıllardır değerlendirilmeyen ve kasaba görünümüne mahkum edilmiş bir haldeydi” diyen Başkan Yüksel, “Alkaya'dan Değirmenaltı Mahallesi'ne uzanan ve sıfırdan oluşturduğumuz yeni sahil yolu ve su sporları merkezi projemiz ile Altınova Mahallemizde yürüttüğümüz sahil yenileme çalışmamız tamamlandığında, şehrimiz bambaşka bir görünüme kavuşacak. Sahil şeridi uzunluğumuzu yaklaşık 3 kat arttıracağımız projelerimizle Süleymanpaşa, kıyı şeridini en etkin şekilde kullanabilen, turistik potansiyelini en üst düzeyde hayata geçirmiş bir şehir olarak gerçek anlamda Trakya'nın incisi olacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ