Vali Yıldırım: Bize mavi yakışır

Tekirdağ Valiliği'nde Vali Aziz Yıldırım'ın başkanlığında Kontrollü Normalleşme Pandemi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, S

GÜNDEM 4.03.2021 16:16:00 0
Vali Yıldırım: Bize mavi yakışır

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda Vali Yıldırım’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya;  Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Vali Yardımcıları Ahmet Narinoğlu, Osman Abdullah Günaydın, Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan katıldı.

 

“BU MÜCADELEYE HEPİMİZİN KATILMASI LAZIM”

 

Toplantıda konuşan Vali Aziz Yıldırım, “Sağlık Bakanlığımızın hazırlamış olduğu haritada gördüğünüz gibi 3. seviyedeyiz, turuncu kategorideyiz. Bununla mücadele etmek sadece Sağlık Bakanlığı personelinin, İçişleri Bakanlığı personelinin veya Belediyelerin işi değil; koronavirüsle mücadele etmek hepimizin işidir. Artık yeni bir hamleyle, yeni bir bakış açısıyla ortaya çıkmak mecburiyetindeyiz. Hepimiz kendi temsilcisi olduğumuz sektörlerin, kurumların hepsiyle birlikte bu mücadeleye katılmamız lazım. Bizim topyekun seferberlik halinde bu işe el atmamız gerekiyor” dedi.

 

“MAVİYE DÖNEBİLMEK İÇİN HEP BERABER GAYRET SARF EDECEĞİZ”

 

“Bizim kırmızı kategoride olmamamız için herkesin görevini tam yapması lazımdır” diyen Vali Yıldırım, “Önce kendimiz için yapmamız lazım, sonra sevdiklerimiz ve çalıştığımız yerdeki iş arkadaşlarımız için yapmamız lazım. Ondan sonra yaşlılarımız ve toplumumuz için. Tekirdağ Trakya’nın mavi gözlü kenti, turuncu bize yakışmıyor, bize mavi yakışır. Maviye dönebilmek için hep beraber denetimini de yapacağız, çalışmasını da yapacağız, gayretini de sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

SUNUM YAPILDI

 

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu, kademeli olarak esnetilen tedbirlerle ilgili detaylar hakkında bir sunum yaptı. Vali Yardımcısı Narinoğlu’nun sunumunun ardından Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin tarafından Kontrollü Normalleşme Dönemi Adımları tanıtıldı ve Koronavirüs Durum Değerlendirmesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

 

Haber / Buse SERİN