Okullar için kabine toplantısı bekleniyor    Kapaksız foseptiÄŸe düşen bekçi, yaÅŸamını yitirdi    Künye    Reklam    Bize Ulaşın    01 Mart 2021 Pazartesi   
Marmara Haber
  Kapaklı Çerkezköy Saray Çorlu Ergene M.Ereğlisi Hayrabolu Muratlı Süleymanpaşa Şarköy Malkara Türkiye Tekirdağ Edirne Kırklareli
Son Dakika Yazarlar Türkiye Konuşuyor Fotoğraf Galeri WEB TV T Haber E-Gazete Anket Haber Arşiv
 ANA SAYFA GÜNDEM SİYASET EKONOMİ SPOR DÜNYA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT YAŞAM SAĞLIK MAGAZİN BİLİM TEKNOLOJİ RESMİ İLAN

Kesimoğlu yeniden CHP’de

2019’da yapılan yerel seçimlerde aday gösterilmeyen ve partisinden istifa ederek seçimleri bağımsız olarak kazanan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri döndü.

Kesimoğlu yeniden CHP’de
  1. Facebook PaylaÅŸ

  2. Twitter PaylaÅŸ

  3. Google+ PaylaÅŸ

Yayın Tarihi: 23.02.2021 17:20 16 Punto 18 Punto 20 Punto 24 Punto

2 yıl sonra yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Kırklareli Belediye BaÅŸkanı Mehmet Siyam KesimoÄŸlu, bugün yapılan TBMM’de yapılan CHP Grup Toplantısı’na da katıldı. Toplantıda, Kırklareli Belediye BaÅŸkanı Mehmet Siyam KesimoÄŸlu’nun CHP’ye geçtiÄŸi duyurulurken, konuÅŸmasının yapmak üzere kürsüye çıkan CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu da, KesimoÄŸlu’nu selamlayarak “HoÅŸ geldiniz. Bütün arkadaÅŸlarımızla birlikte sizi baÄŸrımıza basıyoruz” dedi.

 

 

SORUMLULUK ALMAYA İTİYOR

 

Kırklareli Belediye BaÅŸkanı Mehmet Siyam KesimoÄŸlu da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kırklareli halkına seslenerek, “Ülkemiz ve dünyamız korkunç günlerden geçiyor. Her geçen gün ülkemizde yüzlerce vatandaşımız pandemi nedeniyle hayatını kaybediyor. Geride kalanlar ise ağır ekonomik koÅŸullarda yaÅŸam mücadelesi veriyor. Tüm bu yaÅŸananlar ve gelecekte yaÅŸanması öngörülen ağır gerçekler sizi olduÄŸu kadar beni de endiÅŸelendiriyor, sorumluluk almaya itiyor. Kendi siyasi kariyerimde güzel ülkemiz Türkiye’yi, cennet Trakya’mızı ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’mizi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve ışığında yükseltme ve huzura kavuÅŸturma yolculuÄŸunda Sayın Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun da onur duyduÄŸum davetiyle bir karar verme gerekliliÄŸini hissediyorum. Bu konuda sizlerin yüz yüze fikrini alabileceÄŸim bir halk oylaması yapmanın pandemi koÅŸullarında imkansızlığı nedeniyle Türkiye’nin önde gelen bir araÅŸtırma ÅŸirketiyle geniÅŸ kapsamlı bir çalışma yapmaları konusunda anlaÅŸtım. Yapılan çalışma ile halkımızın yüzde 80’inin görevimi yapma ÅŸeklim konusunda onayını görmekten ne kadar mutlu olduÄŸumu kelimelerle ifade edemem. Aynı çalışma içerisinde yer alan ‘CHP’ye geçmesine ne dersiniz?’ sorusu ise seçim sonucumuzun yüzde 10 üzerine çıkarak halkımın bana verdiÄŸi iÅŸareti ve sorumluluÄŸu göstermiÅŸtir” dedi. Halkın iradesinin yönünü göstermesi üzerine Kırklareli’nde siyaset yapan hemen hemen tüm siyasi partileri tek  tek ziyaret ederek teÅŸkilat baÅŸkanları ve yönetimleri ile görüÅŸtüÄŸünü, sivil toplum örgütleriyle görüÅŸmeler yaptığını söyleyen KesimoÄŸlu, “Hepsine göstermiÅŸ oldukları nezaket için bir kere daha teÅŸekkür ediyorum. Kendilerine de her zaman olduÄŸu gibi kapımın sonuna kadar açık olduÄŸunu, bu ÅŸehre hizmet etmek için herkes ve her kurumla omuz omuza çalışacağımı ifade ettim” dedi. KesimoÄŸlu, “Mutlu insanlar kenti Kırklareli’nin Belediye BaÅŸkanı olarak çıktığım bu yolda, kendi siyasi mutluluÄŸumu kendi bilincime erdiÄŸim günden bu yana kalbimde ve aklımda taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde, ülkemin mutluluÄŸunu da kurucu deÄŸeri Cumhuriyet Halk Partisi’nde görüyorum. Bugünden itibaren yoluma bir CHP üyesi olarak devam edeceÄŸimi duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

 

İL BELEDİYE SAYISI 11’E YÜKSELDİ

 

KesimoÄŸlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP tarafından aday gösterilmeyince partisinden istifa etmiÅŸ ve bağımsız olarak girdiÄŸi seçimi 17 bin oy ve yüzde 37.4 oran ile kazanmıştı. CHP'nin adayı Tuna Soykan ise 9 bin oy alıp, yüzde 21 oranında kalmıştı. CHP son yerel seçimlerde 11 BüyükÅŸehir, 10 il ve 191 ilçe belediyesi kazandı. KesimoÄŸlu'nun katılımı ile CHP'nin il belediyesi sayısı 11'e yükseldi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOÄžLU

Etiketler:
Gönder Yazdır Yorum Yap Facebook Twitter FriendFeed Google
   YORUMLAR
   YORUM YAZ
Adınız :
E-mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu
:

   DİĞER HABERLER
  YAZARLAR
GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ
Akşam Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomac Gazetesi
Gunes Gazetesi Haberturk Gazetesi Hurriyet Gazetesi Milli Gazete Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi Sozcu Gazetesi Star Gazetesi
Takvim Gazetesi Türkiye Gazetesi Vatan Gazetesi Vakit Gazetesi Yeni Çağ Gazetesi
ANKET
Size en çok güven veren siyasi isim kimdir?
Recep Tayyip ErdoÄŸan
Kemal Kılıçdaroğlu
Devlet Bahçeli
Meral AkÅŸener
Temel KaramollaoÄŸlu
Ahmet DavutoÄŸlu
Ali Babacan
Mustafa Destici
Muharrem İnce
Mustafa Sarıgül
Doğu Perinçek
Hiçbiri
Yoğun sis kazalara neden oldu: 3 yaralı
Otomobil kontrolden çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
2 bin TL destek için başvurular başladı
Ömer Karadeniz gururunu dostlarıyla paylaşıyor
Basın toplantılarının 6’ncısı Saray’da yapıldı
İç pazarda MDF ve sunta krizi!
Tekirdağ’da vaka sayılarında korkutan artış
Mahremiyet Eğitimi Alan Çocuk Kendi Özel Alanını Korumayı da Öğrenir
Öğrenme de unutma da kişiye göre değişiyor
Ağız kokusuna karşı 7 etkili önlem
Belediye, Kedi Oteli konseptini hizmete sundu
Dijital TIR’ın 2’nci durağı Tekirdağ
Kitap Kumbarası projesi hayata geçirildi
Marmara Haber Gazetecilik Ajans Ofset Marbaacılık Reklam Organizasyon San. ve Tic. Ltd. Şti
Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi No:89 Çerkezköy / TEKİRDAĞ
Tel: 0 282 725 26 10 - 725 26 80 Fax: 0 282 725 26 44
e-mail: haber@marmarahaber.com.tr

Künye    Reklam    Bize Ulaşın
sanalbasin.com üyesidir