Demircan: Her platformda gereken dersi vermeye devam edeceğiz

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında yapılan MKYK toplantısını değerlendiren Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Turan Demircan, toplantÄ?

GÜNDEM 21.02.2021 16:36:00 0
Demircan: Her platformda gereken dersi vermeye devam edeceğiz

Ocak ayında Tekirdağ be ilçelerinde yaptıkları üye kayıt çalışmalarından dolayı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin kendilerini tebrik ettiğini söyleyen Demircan, “İl genelinde 5 tane ilçe teşkilatımız vardı. Süleymanpaşa ve Malkara ilçe başkanlıklarına yapılan atamalarla birlikte bu sayı 7’ye çıktı” dedi. Kırklareli’de de teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini dile getiren Demircan, önümüzdeki süreçte Edirne’de teşkilatları kurarak görevlendirme yapacaklarını söyledi.

 

“TAVRINI ÇOK NET ORTAYA KOYDU”

 

Mustafa Destici’nin yeni anayasa ile ilgili gezileri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili de konuşan Demircan, toplantının ardından açıklama yapan Genel Başkan Destici’nin, CHP genel başkanının özellikle telaffuz etmekten çekindiği pkk terör örgütü hakkında tavrını çok net bir şekilde ortaya koyduğunu belirterek “Genel Başkanımız Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gara operasyonu ile devlet ve hükümet yetkililerini suçlayıcı söylemlerinin karşısında adeta devlet adamlığı ve devlet terbiyesinin ne olduğunu gözlerine soka soka ortaya koymuştur” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın her platformda ‘terör örgütü’ ifadelerini kullandığını söyleyen Demircan “Onların terör örgütü yakıştırmasına biz direkt pkk diyoruz. Pkk eşittir hdp’dir” dedi. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını kaydeden Demircan, bundan sonra da terörle, terör sevicilerine ve Doğu Türkistan’da katliam yapan Çin’in destekçilerine her platformda gereken dersi vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU