Ticaret Borsası'ndan eğitime destek

Tekirdağ Ticaret Borsası tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere Tekirdağ Valiliği'ne 80 adet tablet bilgisayar hibe edildi. Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen tablet teslim törenine Vali Aziz Y?

GÜNDEM 18.02.2021 13:24:00 0
Ticaret Borsası

Törende konuşan Vali Yıldırım, “Madem ki uzaktan eğitim var. Uzaktan eğitime erişilebilecek bir ortam oluşturma mecburiyetindeyiz. Uygun ortamı oluşturamayan vatandaşlarımız var. Uygun ortamı oluşturamayan vatandaşlarımıza devletimiz yardımcı oluyor. Milli Eğitim Bakanlığımızın gönderdiği tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıldı, dağıtılıyor. Kurumlarımızın, firmalarımızın dağıttıkları var. Bu minvalde gerek Ticaret Sanayi Odaları gerek Ticaret Borsaları tabletleri kendi imkanları nispetinde dağıtmaya başladılar. Bugün Ticaret Borsa’mızın almış olduklarını burada sembolik olarak dağıtıyoruz” dedi.

 

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN KULLANILACAK

 

Tabletlerin öğrenciler tarafından kullanılacağını söyleyen Vali Yıldırım, “En azından eğitime erişim konusunda bir sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyoruz. İnşallah borsamızın katkılarıyla eğitime erişimi bir miktarda olsa sağlamış olacağız” dedi. Öğrencilerin bundan yararlanarak güzel günlere erişmelerini arzu ettiklerini söyleyen Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı da “İnşallah bu sayıyı artırırız” dedi. Ardından Vali Yıldırım, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı’ya eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

 

Haber / Buse SERİN