Gençlik Merkezi'nin inşaat ruhsatı teslim edildi

Tekirdağ İl Gençlik Spor Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Hüsmen Yaprak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti. Başkan Yurdakul, ziyarette Gençlik ve Spo

GÜNDEM 17.02.2021 13:43:00 0
Gençlik Merkezi

Gençlik Merkezi’nin gençlere ve Malkara’ya hayırlı olması temennisinde bulanan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Gençlerimizin Malkara'da sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bir alana sahip olabilmesi için Gençlik Merkezi'nin inşaat ruhsatı hızlı bir şekilde tamamlayarak Tekirdağ İl Gençlik Spor Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Hüsmen Yaprak beyefendiye teslim ettik” dedi.

 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Yurdakul, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Kendisinden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun proje çalışmalarının başlatıldığını ve en kısa sürede tamamlanacağının bilgisini aldık. Güzel ilçemiz Malkara'mıza yapılacak her türlü yatırımın destekçisi ve savunucusu olmaya devam edeceğiz. Şehrimize bu yatırımları kazandıran başta Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim”

 

Haber / Ruşa ELMA