Yalnız yaşayan kadın, yangında hayatını kaybetti

Edirne Karaağaç Mahallesi'nde yalnız yaşayan Fatma Çelik(82), evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için evde incelemede bulundu. Yangınla ilgili soruşt

GÜNDEM 17.02.2021 13:40:00 0
Yalnız yaşayan kadın, yangında hayatını kaybetti

Olay, Karaağaç Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tek katlı müstakil evde meydana geldi.

 

CANSIZ BEDENİNİ BULDULAR

 

Yalnız yaşayan Fatma Çelik'in çocukları önceki gün Çelik'in evindeki sobayı yakarak, evlerine gitti. Dün sabah saatlerinde ise evden dumanların yükseldiğini görenler, içeriye girdiklerinde Fatma Çelik'in yanmış cansız bedenini buldu. İhbar üzerine eve sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da olay yerine gelerek, çalışmaları inceledi. Yapılan incelemede Fatma Çelik'in, alevlerin sıçradığı battaniyenin tutuşması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Çelik'in komşusu Erkan Kırkgit, dumanları görence eve girdiğini kaydederek, "İçeriye girdiğimde Fatma Çelik ölmüştü. Ben de yangın söndürme tüpüyle söndürmek için geldim ama yangın sönmüş o da ölmüştü" ifadelerini kullandı. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için evde incelemede bulundu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ