NKÜ ile Hema Endüstri arasında işbirliği protokolü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Hema Endüstri A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Osman Tunç Doğ

GÜNDEM 16.02.2021 16:14:00 0
NKÜ ile Hema Endüstri arasında işbirliği protokolü

Protokol imza töreninde NKÜ Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış Kocabıyık, Hema Endüstri A.Ş.’den Ar-Ge ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Erdal Deniz, Otomotif ve İnovatif Ürünler Müdürü Gökay Uymaz, Malzeme Bilimleri ve Ar-Ge Merkezi Faaliyetleri Yöneticisi Ahmet Oktay Devecili ile Kariyer ve Gelişim Yöneticisi İlker Selvi de bulundu.

 

ÇÖZÜM ORTAKLIĞI YAPILACAK

 

Protokol ile NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. ile  Hema Endüstri A.Ş. arasındaki iş birliği ve ortak çalışma imkanlarının geliştirilmesi, muhtemel proje ve hizmetlerin oluşturulması ve çözüm ortağı olunması amaçlanıyor. Ayrıca atılan imza ile gerçekleştirilmesi planlanan bilimsel ve teknolojik araştırma ve projeler ile ilgili olarak tarafların birbirlerine talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm ortağı olunmasını ve taraflarca bilgi, hizmet, teknolojik ürünler ve süreçler geliştirerek azami ölçüde fayda yaratılması hedefleniyor.

 

Haber/Ruşa ELMA