Ergene'de yoğun kar mesaisi

Ergene Belediyesi, ilçedeki 17 mahallede 24 saat esasıyla görev yaparak yoğun kar yağışıyla mücadele etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile AFAD tarafından yapılan uyarıları dikkate alarak hem Ergene il

GÜNDEM 16.02.2021 16:08:00 0
Ergene

Olumsuz hava şartları nedeniyle günlük hayatın sekteye uğramaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergene Belediyesi ekipleri, bir yandan tuzlama, kar küreme ve temizlik çalışması yaparken diğer yandan da vatandaşlardan gelen acil durum taleplerinde yanıt verdi. Kar yağışının etkili olduğu hafta sonunun koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması günlerine denk gelmesi nedeniyle vatandaşların acil çağrılarını da değerlendiren Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Birimi ekiplerince normal zamanlarda gerçekleştirilen pansuman, ilaç temin edilmesi ve hasta nakil hizmetlerini de kesintiye uğratmadan sürdürdü ve vatandaşları mağdur etmedi.

 

TUZLAMA VE BUZ TEMİZLİĞİ YAPILDI

 

Hafta içi kar yağışının sona ermesinin ardından özellikle vatandaşların yoğunlukla kullandığı bölgelerde Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler tuzlama ve buz temizliği çalışmalarında da bulundu.

 

Haber/Ruşa ELMA