Belediye karla mücadele çalışmalarına odaklandı

Trakya'da etkili olan kar yağışı öncesinde yaptığı solüsyon çalışmalarının ardından, ilçe merkezi ve mahallelerdeki kritik noktalarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapan Çerkezk

GÜNDEM 15.02.2021 16:52:00 0
Belediye karla mücadele çalışmalarına odaklandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıların ardından kar yağışı Çerkezköy’de de etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için Çerkezköy Belediyesi bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, karla mücadele çalışmalarına odaklandı.

 

CADDE VE SOKAKLAR KONTROL EDİLDİ

 

Trakya’yı etkisi altına alan soğuk hava ve yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkezköy genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerin görev başında olduğunu kaydeden belediye yetkilileri, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ