Yüksel: Güzide bir yaşam merkezi hazırlıyoruz

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni kurulan Cumhuriyet Mahallesi'ne ve Süleymanpaşa'ya değer katacak olan Alkaya Mevkii'nden Değirmenaltı Mahallesi'ne kadar uzanan yeni sahil hatt?

GÜNDEM 10.02.2021 11:59:00 0
Yüksel: Güzide bir yaşam merkezi hazırlıyoruz

Yeni sahil kordonu projesi, içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu, dinlenme alanları ve kafeteryalar, su sporlarının da yapılabileceği alanları barındıran yeni bir çekim merkezi olarak planlanıyor. Proje tamamlandığında, Süleymanpaşa yeni bir sahil şeridinin yanı sıra şehrin turizm potansiyelini arttıracak bir yaşam merkezi hayata geçirilmiş olacak.

 

 “GERİ SAYIMIMIZ SÜRÜYOR”

 

Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Muhammet Karaman ile birlikte proje kapsamında yürütülen çalışmaları takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mıza, güzide bir yaşam merkezi daha kazandırmanın gayretiyle, Alkaya sahilinde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Vatandaşlarımıza, palmiye ağaçlarının gölgesinde, eşsiz güzellikteki deniz manzarası karşısında yürüyüş ve bisiklet turu yapabilecekleri güzide bir yaşam merkezi hazırlıyoruz. Projemizin detaylarını değerlendirdiğimiz bölgeye, yepyeni bir çehre kazandırmak üzere geri sayımımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Haber / Erdal AYDIN