Belediyeden kimsesiz vatandaşa yardım eli

Süleymanpaşa Belediyesi, Karansıllı Mahallesi'nde yaşayan kimsesiz bir vatandaşın evini baştan sona yenileyerek daha yaşanabilir hale getirdi.

GÜNDEM 9.02.2021 16:09:00 0
Belediyeden kimsesiz vatandaşa yardım eli

Belediye yetkilileri, “Süleymanpaşa Belediyesi, evde bakım hizmetlerinden, her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim edilen sıcak yemeklere, giysi yardımlarından sokak hayvanları için verilen hizmetlere kadar çok sayıda gönüllere dokunan uygulama ve projeyi başarıyla yürütüyor” dedi.

 

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPILDI

 

Yetkililer, “Mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin su ve elektrik tesisatının yenilenmesi, sıva, boya ve badana işleri, duşakabinli banyo yapımı, tavan ve çatı tamirini kapsayan tamirat ve bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirerek kimsesiz vatandaşa teslim etti. Karansıllı Mahallesi’nde yürütülen ve yalnız yaşayan vatandaşın hayatını daha sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesini sağlayarak gönüllere giren Süleymanpaşa Belediyesi, her kesimden vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ