Altyapı çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü İbrahim İçöz, hafta sonu Çerkezköy ve Kapaklı'da TESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını inceledi.

GÜNDEM 31.01.2021 16:47:00 0
Altyapı çalışmalarını inceledi

Cumartesi günü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Fevzipaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Fevzipaşa Mahallesi Yağmursuyu Şebeke İnşaatını inceleyen İçöz, çalışmalar tamamlandığında bölgenin rahatlayacağını söyledi. Alt yapı yatırımlarının ilk etabı sayesinde eskiden gördüğü yağışların üç mislini görmesine rağmen taşkın sorunu yaşamayan Fevzipaşa Mahallesi’ndeki çalışmaları incelediklerini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay da, “En yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp su baskını ve taşkın sorununu kökünden çözmüş olacağız” dedi.

 

ERBAY CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

TESKİ Genel Müdürü İçöz, dün de Kapaklı Erbay Caddesi’nde 5 aydır devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Balçığa dönen ve Cuma günü de AK Partililerin açıklama yaptığı Erbay Caddesi’ndeki Erbay Caddesi üzerindeki yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları ve Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen İçöz, çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ