Ata, Yeniçiftlik Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti​​​​​​​

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yeniçiftlik Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ata, "Çalışmalarımıza karar

GÜNDEM 29.01.2021 15:28:00 0
Ata, Yeniçiftlik Mahallesi

Belediye Başkanı Ata’ya ziyaretlerinde  AK Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammed Gökmen eşlik etti.

 

ESNAF ZİYARETLERİ DİĞER MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

 

Marmamaraereğlili esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Hikmet Ata, “Esnaf ziyaretlerini diğer mahallelerde de yapacağız. İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan esnaflarımıza, özellikle içerisinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde kolaylıklar diliyorum. Marmaraereğlisi’ni daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için halkımızdan bizzat tavsiyeler almaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz” dedi.

 

“İLK OLARAK HALKI DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Çalışmalara karar vermeden önce ilk olarak halkı düşündüklerini kaydeden Ata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Onların menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün İlçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaf ve sanatkârlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum.”

 

Haber / Ruşa ELMA