İba, mazbatasını aldı: Omuzlarımızdaki yük çok ağır

Edirne'de ikinci kez AK Parti il başkanlığına seçilen Belgin İba, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İba,

GÜNDEM 26.01.2021 11:59:00 0
İba, mazbatasını aldı: Omuzlarımızdaki yük çok ağır

AK Parti'de, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yönetimiyle katılım sağladığı 7'nci olağan il kongresinde, tek listeyle seçime katılarak yeniden il başkanlığına seçilen Belgin İba, mazbatasını aldı. İl yönetimi ile beraber mazbatasını almak üzere Edirne Adliyesi’ne giden İba'ya; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz eşlik etti.

 

“DAHA DA GÜÇLENDİK”

 

Mazbata almasının ardından kongrede kendisine destek veren delegelere teşekkür eden İba, "Yanımızda olan tüm delegelere teşekkür ediyorum. 1.5 yıldır çalışmalarımızı yürütüyorduk. Yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte sayımız daha da arttı ve daha güçlendik. Bu kadrolar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmanın sorumluluğunun farkında olan kadrolar. Omuzlarımızdaki yük çok ağır, elimizden geldiğince tüm arkadaşlarımızca çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

“EDİRNE BİZDEN HİZMET BEKLESİN”

 

“Edirne'ye hizmet etmek için sabah akşam çalışıyoruz” diyen İba, “Edirne bizden hizmet beklesin. Parti binamızda sabah 10.00'dan akşam 19.00'a kadar mesai harcayarak çalışıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız hizmet almaya devam edecek. Geçen hafta Cumhurbaşkanımız Çömlekköy Barajı'nın müjdesini verdi. Önümüzdeki haftada bölgeye gideceğiz ve orada tekrar müjdeyi bölge halkına vereceğiz" diye konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA