Ata: Lütfen satın almayalım, sahiplenelim

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin sokaktan barınağa getirilerek gerekli tedavileri yapılan sevimli dostların sıcak ve güvenli yuvalarında yeni bir hayata başlamalarına imkân sağlayabilmek amacıyla sokak hayvanlar

GÜNDEM 24.01.2021 16:30:00 0
Ata: Lütfen satın almayalım, sahiplenelim

Marmaraereğlisi Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne tedavi için getirilen sokak hayvanlarını, tedavileri tamamlandıktan sonra sahiplendiriyor.

 

“BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORLAR”

 

Yeni yuvalarına kavuşan can dostlarının aşı ve kontrollerinin belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak yapıldığını belirten Başkan Hikmet Ata, “Unutmayalım ki, sahipleri tarafından çeşitli sebeplerle sokağa atılan ve sokakta dünyaya gelen can dostlarımız maalesef türlü zorluklarla baş başa kalıyor. Onların mutlu bir yaşam sürdürebilmelerinin en önemli esaslarından birisi de şüphesiz hayvan sevgisidir. Hayvanlar için neler yapabiliriz diye projeler üretmeye çalışıyoruz. Veterinerlik Hizmetleri personellerimiz; bakım evimizde bulunan ve uzun süredir sahiplendirilmeyi bekleyen can dostlarımız için hayvan severlerle görüşüyor ve sahiplendirmek için büyük çaba sarf ediyor” dedi.

 

 

“BİR ELİMİZ BİR GÖZÜMÜZ ONLARIN ÜZERİNDE OLUYOR”

 

Başkan Ata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni bir başlangıç yaparak sıcak yuvalarına kavuşan can dostlarımızın da yıl içerisinde gerekli olan aşılarını yapıyoruz. Aynı zamanda bir elimiz bir gözümüz onların üzerinde oluyor. Kimsesiz bir cana sıcak bir yuva olmak isteyen duyarlı olan tüm vatandaşlarımızı Geçici Bakım Evimize davet ediyoruz. Lütfen satın almayalım, sahiplenelim ”

 

Haber / Buse SERİN