Edis'ten Akay ve Erkiş'e ziyaret

Samsun'a bağlı Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'i ziyaret etti.

GÜNDEM 22.01.2021 14:19:00 0
Edis

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri Ağası Bilal Acar ve beraberindeki heyet ile birlikte, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulunan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan hemşehrilerimi ziyaret etmek, onlarla hasbihal etmek amacı ile Çerkezköy ve Kapaklı’ya geldim” dedi.

 

“ZİYARETLERİ BİZİ SON DERECE MEMNUN ETTİ”

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay da, “Sevgili Vezirköprü Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Bölgemizde ve Vezirköprü’de yaşayan Vezirköprülü vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

BAŞKAN ERKİŞ’E ZİYARET

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, beraberindeki heyet ile birlikte Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i de ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Erkiş, “Binlerce hemşehrimizi heyecanlandıran ziyaretimizin adı, aramızda yıllara sari dostluk ve kardeşlik bağlarımızın tesis olduğu Vezirköprü ilçesinin saygıdeğer Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’tir. Kendilerine eşlik eden misafirlerimiz Hava-İş Sendikası öncülerinden Sayın Ömer Keskin’e, CHP Saray Gençlik Kolları öncülerinden Sayın Ufuk Uysal’a, ilçemizin Vezirköprü doğumlu iş adamlarından Sayın İlyas Uysal ve değerli oğlu Sayın Emrah Uysal’a, Kapaklılı iş adamlarımızdan Sayın Bilal Acar’a ve Kapaklı önceki dönem Ak Parti Meclis üyelerinden Sayın İrfan Demir’e müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN