Başkan Yardımcısı Altay'a Hizmet Şeref Plaketi

Keşan Belediye Başkanı Yardımcısı Mustafa Altay, emekliye ayrıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, başkan yardımcıları ve birim amirleri tarafından Mustafa Altay'a veda töreni yap

GÜNDEM 20.01.2021 16:41:00 0
Başkan Yardımcısı Altay

Emekliliğe ayrılan Mustafa Altay’ın törenine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan yardımcıları; Yakup Balcı, Nuran Uslu, Ali Yılmaz ve Tahir Özçınar katıldı.

 

“PEK ÇOK ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN BERABER GELDİK”

 

Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan veda töreninde konuşan Başkan Helvacıoğlu, “Emekliye ayrılan Başkan Yardımcımızı uğurlamak için bir aradayız. Görev süresince kurumumuza verdiği hizmetlerden, beraber çalıştığı dönemde mesai arkadaşlarına gösterdiği olumlu yaklaşım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Başkan Yardımcımız Mustafa Altay artık hizmet bayrağını devrediyor. Görev süresi zarfında çalışma arkadaşları ve bizlerle pek çok zorluğun üstesinden beraber geldik, mesai arkadaşlarımızla güzel günleri birlikte yaşadık. Keşan halkına en iyi şekilde hizmet etme adına çalışma yürüten mesai arkadaşımız, Başkan Yardımcım Mustafa Altay’ı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

“GÖNÜL BERABERLİĞİMİZ SÜRECEK”

 

Görevinin bitmesine rağmen Altay’ın bilgi ve tecrübelerinden vazgeçmeyeceklerini ifade eden Başkan Helvacıoğlu, “Kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Gönül beraberliğimiz sürecek. Emeklilik hayatında ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

 

Bu görevde ona yardımcı olan bütün ekip arkadaşlarına teşekkür eden Altay da, “Hizmet bayrağını devrediyoruz. Benden sonra gelen arkadaşımızın bu görevi başarıyla yürüteceğinden hiç şüphem yok. Hepinize görev sürem boyunca bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Bayram KOLAY