Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detayları değerlendirildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve Tekirdağ'da uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin detaylarını değerlendirmek üzere önceki gün

GÜNDEM 17.01.2021 18:17:00 0
Kentsel Dönüşüm Projesi

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ BRİFİNG ALDI

 

Valilik makamına geçerek Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan TBMM Başkanı Şentop, ziyaretin ardından Toplantı Salonu’na geçerek İl İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Şentop, Tekirdağ’da uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye olarak 2000 yılından önce yapılmış binaların kentsel dönüşüm kapsamına alınması konusunda yaptıkları çalışmalar ve projelerin detayları ile ilgili TBMM Başkanı Şentop’a bilgi verdi.

 

 

REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

 

TBMM Başkanı Şentop, İl İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel  ve beraberindekilerle birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’i ziyaret etti. NKÜ’nün durumu ile  gerçekleştirilen ve planlanan projelerle ilgili bilgi veren rektör Şahin, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bölgenin en önemli yükseköğretim kurumları arasında yer alıyor. Üniversitemiz milletimizin ve şehrimizin hizmetindedir. Şehrimize katkı hem görevimiz hem de onur sebebimizdir” dedi.

 

 

“BİZİM İÇİN DE GURUR VESİLESİDİR”

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını takip ve takdir ettiğini kaydeden TBMM Başkanı Şentop da “Bölgenin öncü yükseköğretim kurumu olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin sınırlar ötesine ulaşan çalışmaları bizim için de gurur vesilesidir” dedi. Şentop, ziyarette üniversite-belediye işbirliğinde yürütülen ve hayata geçirilmesi hedeflenen projeler hakkında da bilgi aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU